Juhlat

Tuomme sinulle onnistuneen juhlan sinne, missä vieraasi ovat; yrityksesi tiloihin, juhlatelttaan, kartanomiljööseen, järviristeilylle tai kotiin.

Kun järjestät suurenluokan asiakastilaisuutta, tuotelanseerausta, toimitilan vihkijäisiä, kulttuuri- tai saunailtaa tai intiimiä juhlaillallista, saat meiltä täyden palvelun, jossa Ruoka on Juhlaa!

Räätälöimme ruoan ja palvelun juuri sinun juhlaasi tai tilaisuuttasi varten. Intohimonamme on tarjota herkullisten makujen ja kauniin esillepanon kokonaisuus, rakentaa juhla, joka muistetaan pitkään.

Pyydä tarjous tai valitse joku seuraavista menuistamme.

Ravintola Piha Klingendahlissa, entisöidyssä kauniissa vanhassa kutomossa, on valoisa ja moderni tila, jossa voimme tehdä juhlan 110 vieraalle. Ravintolasalin voi myös jakaa kahdeksi erilliseksi tilaksi, jolloin käytössäsi on 70-paikkainen ravintola tai 40-paikkainen kabinetti. Ravintola soveltuu erinomaisesti erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Keskeinen sijaintimme ja hyvät pysäköintilat iltaisin ja viikonloppuisin auttavat osaltaan myös juhlan onnistumisessa.

Tilavaraukset ja tarjouspyynnöt Ruokajuhlien numerosta 03-2132 052, juhlat@ruokajuhlat.fi tai täyttämällä tarjouspyyntölomake www-sivuillamme.

Menut

 

Yhteystiedot

Ruokajuhlat Oy
Klingendahl, Tampere
Puh. 03-2132 052